Den 25, 26 og 27. August 2020 :-)

Den 27. August 2020 🙂 del gerne


Jeg vil sige at det er helt med vilje at jeg ikke skriver dagsenergier hver dag, nogle gange kan det være fint at se i bakspejlet og se aha det var derfor det og det skete eller jeg havde det sådan og sådan 🙂
Her kommer lige de sidste dages dagsenergier, den 25, 26 og 27 August.
Den 25. August25 var en følsom, intuitiv og åben trivselsorienteret energi med fokus på samspillet med andre. I forhold til August måned så var energien stærk, powerfuld og kompromisløs, den gik efter det bedste i enhver situation. I forhold til Jomfruens tegn så var energien målrettet med et godt overblik og sans for detaljer.:-)
Den 26. August 26 var en meget åben og grænseløs energi, det vil sige fuld fokus på muligheder, men uden stopklodser og bremser og med en energi som flød så meget sammen med andre at det kunne være svært at mærke hvem der var hvem. Energien var meget meget sensitiv. I forhold til August måned så havde vi en blød og blid balance energi med en stærk indfølingsevne, men også en energi hvor det var bedst at undgå ekstremer. I forhold til Jomfruens tegn så havde vi en meget blid engle energi med fokus på at give og hjælpe, meget kunstnerisk og meget indfølende, men også hvor det var vigtigt at give til de rigtige for at undgå at blive tappet for strøm.:-)
Den 27. August I dag har vi så den 27. August og 27 er både stærk og powerfuld og blød, intuitiv og indadvendt. Den rummer arbejdsenergien, så ofte kan der være opgaver som skal løses på sådan en dag og det lønner sig virkeligt at gå all in. Så kan barrierer og forhindringer opløses.I forhold til August måned så har vi en målrettet energi med et virkelig godt overblik og sans for detaljer, en energi der mestrer struktur og systemer og også beskytter os ved at bevare overblikket. I forhold til Jomfruens tegn så er energien aktiv og der kan være en del bolde i luften og så samtidig stor fokus på kommunikation, det kan også være på skrift, men energien er god til dialogen og samspillet imellem mennesker.Overordnet så er energien åben og grænseløs og der er fokus på muligheder, så brug den godt:-)

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.