Den 22, 23 og 24. August 2020 :-)

Den 24. August 2020 🙂

Kære alle jeg håber at I er ved at være landet godt i Jomfruens energi, den er væsentlig anderledes end Løven, mere indadskuende, hvor Løven er en rigtig solenergi og derfor ofte meget udadvendt for mange. Det vil dog altid være forskelligt hvordan vi reagerer på tegnet, alt afhængig af hvad vi ellers har med os og hvilke energier vi står i numerologisk.Nå men her kommer lige nogle dagsenergier 🙂

22 August gik vi ind i Jomfruen og 22 var en blød og blid engleenergi med en stærk indfølingsevne i forhold til andre, desuden meget kreativ og skabende af natur. I forhold til August måned så var der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og i forhold til Jomfruens periode så gik vi der ind i en arbejdsenergi, hvor der skulle arbejdes både på indre og ydre plan.

23 August var en aktiv energi der kunne give mange bolde i luften, der skulle ske noget og der kunne for mange også være stor fokus på kommunikation. I forhold til August måned så var energien meget åben, med fokus på muligheder, men også uden bremser og grænser. I forhold til Jomfruen så havde vi en stærk og powerfuld, kompromisløs energi der gik efter det bedste i enhver situation.

24. August er vi så nået til i dag og 24 er en rummelig, varm, omsorgsfuld hjerteenergi som godt kan lide at give og hjælpe. Sanserne er meget aktive og stærke i denne energi, det kan være i forhold til natur, musik, kroppen, mad, dufte, her reagerer energien ofte meget kraftigt eller sanserne forstærkes. I forhold til August måned så har vi en stærk arbejdsenergi, her er der meget energi i spil som ofte skal bruges både i det indre og ydre og der kan være temmelig meget at se til. Energien kan udfordre, kaldes også en bjergbestigerenergi der sætter ekstra kraft på vores udvikling, men også kræver at vi selv yder en indsats.I forhold til Jomfruens tegn så er energien blid, blød og feminin af natur med fokus på balance i det indre og ydre, en energi der helst undgår ekstremer og hellere fokuserer på centrering og ligevægt. Der er meget glæde i denne energi som også har en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Overordnet har vi engleenergi i spil som giver noget ekstra hjælp til at håndtere de temmelig modsatrettede energier der er i spil.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.