Den 3. oktober 2020 :-)

Den 3. oktober 2020 🙂
I nat var nattens besked Cherish the light, Cherish the love, en gammel sang af Kool and the gang.
Og eftersom at jeg i øjeblikket vågner en del så kunne jeg lige så godt handle på det så sagde alt det jeg kunne komme i tanke om som jeg værdsætter i mit liv, alt fra tag overhovedet, min have, at min krop er stærk, dem jeg elsker og de ting jeg ønsker for mig og mit liv. At være taknemmelig og værdsætte det vi har rummer ofte nøglen til det vi ønsker og det er vigtigt at se på det vi har, frem for det vi ikke har.

3 er målrettet af natur, perfektionistisk og med et godt overblik og sans for detaljer, god til struktur og systemer både for sig selv og andre og loyal i forhold til det nære og de nærmeste.

I forhold til måneds energien så har vi en grænseløs åben energi, uden stopklodser, bremser og grænser, fuld af muligheder. Energien kender bedst ordet ja, men ikke ordet nej, så her er det vigtigt at tage styring, gå efter det mest optimale og lade alt andet passere. Der kan være øget sensitivitet i energien.

I forhold til Vægtens energi så har vi et stærkt engletal med gode lederegenskaber, en energi hvor vi kan være rigtig god til at lede andre mennesker fremad ved at rådgive eller inspirere. Da englekontakten er så stærk så brug den til at søge hjælp til både små og store ting, de hjælper så gerne så giv dem lov. Overordnet så er der tempo på dagen, gå efter glæden og undgå stress.

Silicia Kirsten A. Poulsen❤

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.