Den 4. Oktober 2020 :-) en rejse og en dagsenergi

Den 4. oktober 2020 🙂

Føles dit liv som et uoverskueligt bjerg som du føler du skal forbi eller bestige?
Prøv at stoppe op et øjeblik og se på bjerget, er det kæmpestort, hvordan ser det ud, har det en farve eller form? Bare se på det der ligger foran dig med neutrale øjne, se størrelsen og hvor tæt det er på.Føler du dig lille og svag når du kigger på det der ligger foran dig?

Prøv at lukke øjnene og se dit liv symboliseret som dette store bjerg. Mærk dit lys inde i dig, om det er lille eller stort. Og mærk så bjerget igen, men i stedet for at se det som noget du skal udenom, bestige eller over så forestil dig at du går ind i bjerget, forestil dig at du bliver bjerget, mærk dets styrke, mærk tyngden, mærk kraften der bor i det og gør dig til et med det.
Find centrum af bjerget og derinde kan du opleve at der er en kæmpe stor hule fyldt med de smukkeste krystaller som er der for dig. Se på dem en efter en, rør ved dem og mærk deres energi. Modtag den energi de sender dig i form af lys, klarhed, power, erkendelse og overgivelse. Overgivelse til det i dig der altid har været der, dit lys, skaberkraften, source. Beslut dig til hvad der end tynger eller har tynget dig at overgive det til kilden til al skabelse, tag det af skuldrene, gør dig fri. Der er en løsning på alt og tillad dig selv at modtage den løsning der er brug for, istedet for at kæmpe for at finde den.
Vær åben og find tilliden til at alt er godt.Sæt dig midt i hulen en stund og bliv et med dit lys, med bjerget, med den kraft der har skabt det og dig, mærk roen og freden fylde dig ved at møde en styrke der er vedvarende og bestandig, som altid vil være der. Og når du har samlet kraft, så rejs dig op og gå ud af bjerget på den anden side, efterladende alt det tunge som du ikke længere har brug for eller ønsker at være en del af. Sæt dig selv fri, mærk det i hele kroppen, hele dit sind, mærk letheden og glæden fylde dig, imens du bevæger dig videre på din vej. Du er unik, der er ingen som dig så værdsæt dig selv og sig tak for dig og dit liv. Kig dig tilbage over skulderen et øjeblik og til din overraskelse så er der slet ikke noget bjerg, men bare et bugtende landskab. Se fremad igen og følg din vej.
Rigtig god rejse ❤
Ja og eftersom at dagen i dag netop kan føles tung og som et bjerg der skal klares, så lavede jeg denne lille rejse til dig.
4 er kreativ og utraditionel, helt sin egen, frihedselskende og selvstændig. Der er fokus på forandring, nye veje og ideer, nye muligheder. Brug energien til at gå efter de positive fremadrettede forandringer.
I forhold til Oktober så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, udfordrende af natur og kan netop føles som et bjerg der skal bestiges, en masse arbejde der skal gøres, opgaver alle vegne, den ønsker oprydning i det indre og ydre og den ønsker at du er stærk i dig selv og finder dit eget lys.
I forhold til Vægtens periode så holder energien os i nuet, det er vigtigt at være tilstede, fokusere på detaljer og finpudse det som vi arbejder på. Det er også vigtigt at tage vare på kroppen, sørge for dens basale behov for lys, luft, bevægelse, levende mad, glæde og leg. Nærvær. Det eneste tidspunkt du lever er lige nu, så glem i morgen og igår og vær der hvor du er, nemlig nu ❤
Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.