Den 13. November 2020

Den 13. November 2020 🙂 Vi er stadig i de intensive Skorpion energier og det er altid en periode hvor jeg går rigtig meget i dybderne, fordi jeg netop der er i meget åbne energier 🙂 det er ikke altid at jeg når at skrive herinde, men gør det som regel altid på facebook

Den 13. november
13 er kreativ og utraditionel af natur, fokus er på nye veje, nye ideer, nye muligheder, samtidig med at 13 også godt kan finde på at vende op og ned på alting. Så her er det ekstra vigtigt at gå efter de fremadrettede positive forandringer, da energien netop gerne følger vores fokus og derved kan vi være med til at påvirke hvad retning den går.
I forhold til månedsenergien så har vi en meget hurtig energi, det går derud af og fokus er på glæde og flow, men på grund af tempoet kan den være svær at håndtere for nogen. Det er vigtigt at gå efter det bedste, det der løfter og frem for alt undgå stress-I forhold til Skorpionen så er energien målrettet af natur, med et godt overblik og sans for detaljer, god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. Det er også en energi der beskytter hvilket kan være godt i Skorpion perioden, som øger sensitiviteten, også fysisk.Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.