Den 4, 5 og 6. November 2020

Den 6. November 2020 🙂
Dagene løber og jeg har haft nok om ørerne, men det er altid godt med en dagsenergi eller tre.

Den 4. november4 var kreativ og utraditionel med fokus på forandring. Der var også godt med tempo på og alligevel en energi med fokus på detaljer, struktur og system i tingene og med det nære som prioritet.
Den 5. November 5 var aktiv af natur og kunne give en del bolde i luften og så var der stor fokus på kommunikation via ord. Vi havde også dejlige engleenergier i spil, ekstra hjælp at trække på, fokus på at hjælpe andre, men også kreative og kunstneriske energier med god indfølingsevne.
Den 6. November 20206 er givende og rummelig af natur, en rigtig hjerteenergi med fokus på at give og hjælpe. Sanserne er aktive og stærke, det samme gælder healingsenergierne. Der er også fokus på aktivitet og dialog med andre og alligevel en energi som helst ser at vi bliver i nuet og tager et skridt ad gangen, også selvom det er mange små skridt. Der kan være fokus på muligheder, men også ekstra sensitivitet som gør at vi også skal huske at tage vare på os selv.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.