Den 30. November 2020 :-)

Den 30. November 2020 🙂

Det var heftige energier der var i spil i går, jeg nød dem dog og i dag er der også noget gang i den, det er derfor jeg elsker at jeg kender energien på forhånd.Sidste dag i november, som sagt venter en intensiv periode forude, da vi er i dobbelte energier de næste tre uger.30 er målrettet af natur, tempofyldt og med et godt overblik og sans for detaljer, god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. Den er også beskyttende af natur og prioriterer det nære og de nærmeste.

I forhold til november så har vi en arbejdsenergi, der skal arbejdes i det indre eller ydre, måske begge dele, der er opgaver der skal løses og her er det vigtigt at vi står i vores eget lys og egen kraft og henter den fornødne hjælp indefra. Det er en energi hvor der kan være behov for og lyst til at være alene.
I forhold til Skyttens tegn så har vi endnu en hurtig energi, tanker og følelser går derud af, det er vigtigt at fokusere på glæde og flow, vælge at gå efter det der løfter os og undgå det som kører vores energi i sænk og stress skal også undgås. Overordnet en dag både med tempo og hvor vi på en eller anden måde må trække i arbejdstøjet og få klaret de opgaver vi møder på vores vej.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.