Den 29. November 2020 :-)

Den 29. November 2020 🙂

Ja denne dag kom som en hvirvelvind, pludselig havde jeg gang i en hel masse ideer på en gang, men så er det jo rart lige at kunne tjekke dagsenergien.29 er en både blød og stærk balance energi, både god indfølingsevne og alligevel også en energi med fremdrift og det er to yderpoler som det kan være krævende at holde balancen i.
I forhold til November måned så har vi en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, grænser og bremser, fokus er på muligheder. I forhold til Skytten så har vi en stærk mars energi, handlekraftig, lige ud af posen og også en der kører sit eget løb til tider. Det er en energi der godt kan udfordre og så kan den lide at sætte os i arbejde. Overordnet meget åbne energier og meget power, husk at holde balancen.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.