Den 1. December 2020 :-)

Den 1. December 2020 🙂

Ja så nåede vi til den søde juletid, glædelig første december og ja det er en stærk periode med dobbelte energier der i dag er startet.

Den 1.
1 er en stærk og vital solenergi, handlekraftig, gode lederegenskaber, positiv og successkabende.I forhold til December og Skyttens tegn så har vi en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, grænser og bremser, det giver rigtig mange muligheder, men øger også sensitiviteten og sårbarheden rigtig meget for mange. Det er vigtigt at lede energien mod det bedste og mest optimale og undgå at sprede sin energi i for mange retninger, da det tapper en for energi. Det er også vigtigt at bede vores engle om ekstra beskyttelse. Overordnet så handler det om at give slip, finde tillid og lade ens intuition få førstepladsen no matter what, følg de tegn der kommer, senere finder du ud af hvorfor.

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.