Den 3. December 2020

Den 3. December 2020 🙂

3 er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. 3 er også en energi der prioriterer det nære og de nærmeste og så rummer den god beskyttelse, den har nemlig et skjold omkring sig der gør at den lige ser andre an, før de lukkes ind i mere sårbare områder. En god energi at meditere på hvis du føler dig for åben.

I forhold til December OG Skyttens tegn så har vi en meget hurtig energi, der går det bare derud af mod glæde og flow når vi vælger retning, der er ikke noget der hedder langsomt her, derfor er det ekstra vigtigt at vi vælger den opadgående spiral. Det er solenergier vi har i spil og de kan give succes med det vi fokuserer på, det vi brænder for, vores passion. Dog er der så meget tempo på energien at det vil være svært for nogle at følge med og den kan helt klart føles som en rutsjebane på grund af tempoet og kommer vi til at hoppe på den nedadgående spiral, så kan kan den give stress og ret hurtigt køre energien i bund. Så vigtigt at vælge retning så vidt muligt, vi er jo kun mennesker. Overordnet så kan man bare sige at det her handler om at holde balancen og undgå ekstremer.
Det er sådan en dejlig tid lige nu, så jeg laver igen tilbud på den fulde analyse til halv pris, nemlig 1000 kr, dog med mindre tolkning end ellers, men nok til at du ved hvad du har med dig. Tilbuddet varer til og med i morgen.
I denne analyse får du et grundigt kig på dine nuværende navne for at se om der er noget der vil være konstruktivt at ændre på eller evt tilføje et navn eller to og det er der som regel og så får du naturligvis hjælp til at finde de bedste navne og tolkning af dem så du ved hvad du får. Jeg skal bruge
Fulde navn,
Fødselsdag,
Fødeby
Fødselstidspunkt hvis muligt
Forældres fødselsdag, bare selve dagen.
Send mig en privat besked hvis det har interesse og ellers er det mobil pay til 479405
Husk også at jeg laver mini årsanalyser for år 2021 til 300 kr, hvis du vil vide mere om hvad energien står for der 🙂

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.