Den 23. og 24. Januar

Den 23. og 24. Februar 2021 🙂

Så nærmer den dato sig hvor jeg opretter min nye gruppe på facebook, nemlig den 3. Februar. Der er allerede mange tilmeldte, så glæder mig. Det er planen at måneds, stjernetegns og dagsenergier så vil foregår derinde. 🙂 Sig til hvis du er interesseret, det koster 100 kr at være med.

Den 23. Januar 2021
23 er aktiv af natur, kan lide at være i gang og have flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget. Pauserne skal du selv sørge for og også at geare ned hvis du oplever uro eller en følelse af kaos. 23 er virkelig stærk både til skriftlig kommunikation og til samspillet med andre mennesker, det kan være f.eks undervisning og rådgivning, alt der involverer jeg-du relationer.
I forhold til Januar måned så har vi et stærkt engletal med fokus på at hjælpe os med at hjælpe andre, tage lederskab, rådgive og inspirere og her er englene tæt på og gør meget gerne deres del, hvis de bliver spurgt. Så brug dem til alt.
I forhold til Vandmandens periode så er der fokus på forandring, nye veje, nye ideer, nye impulser at gøre noget på en anden måde, træde ud af boksen. Energien er selvstændig, frihedselskende og utraditionel, sin egen. Det er vigtigt at gå efter de bedste, fremadrettede forandringer, da energien følger fokus.Overordnet så har vi en god omsorgsenergi i spil, med stærke sanser.
24. Januar
24 er en stærk omsorgs og hjerte energi, fokus er på at give og hjælpe, gøre en forskel, det kan være alle dem der har brug for ekstra hjælp og rummelige mennesker der gør livet lettere. 24 er også meget sansende af natur, det kan være på mange måder, natur, farver, musik, mad, kunst mm
I forhold til januar måned så er energien langsom, den beder os om at bevæge os fremad gradvist, et skridt ad gangen, så vi kommer i dybden og får alle detaljer med. Fokus er også på kroppen, at sørge for dens basale behov, ellers skal den nok huske os på det. Her handler det om at være tilstede, være i nuet.
I forhold til vandmandens periode så er energien aktiv og kan lide at være i gang og have flere bolde i luften, der skal ske noget og der er også stor fokus på diverse former for kommunikation via ord, det vi har på hjerte eller bare at være i arbejde eller situationer hvor ord spiller en central rolle.
Overordnet er energien åben, med fokus på muligheder og altså en langsom og hurtig energi der skal kombineres og integreres.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.