Den 18 og 19 Januar 2021 :-)

Den 18 og 19. Januar 2021 🙂

Vandmandens tegn er tæt på nu og det kan mærkes, jeg vågnede allerede kl 04:45, først var der arbejde der skulle gøres, gammelt der skulle renses ud og så begyndte ideer at vælte ind, så jeg fik ikke sovet mere men pyt. Vi går i Vandmandens tegn i morgen aften 🙂

Den 18/1
18 er en stærk og powerfuld marsenergi, elsker arbejde, det kan være i det ydre og/eller det indre, men også en energi vi skal have respekt for, da den er så stærk. Den kan godt lide udfordringer og bevæger sig gerne imod strømmen, det vil sige at det kan være en energi hvor vi skal stå alene, gå foran og gøre et stykke arbejde så dem som kommer bagefter bedre kan komme fremad. 18 arbejder godt alene og så lader den energien op i eget selskab. Og endelig så kan det også være en energi hvor vi går i hi.
I forhold til januar måned så har vi en forstærket kommunikationsenergi, her lægges et ekstra plus på ord, sanser og antenner, sensitiviteten øges og det filter der betyder at energi kan gå ind og ud af vores system forsvinder. Det er vigtigt at nulstille ind imellem i denne energi, rense ud så vi undgår at energi hober sig op i systemet. Så husk alenetid, kom ud i naturen, mediter o.lign
I forhold til Stenbukken (selvom vandmanden påvirker op til 50%) så har vi en blød og blid balance energi, feminin af natur der bedst kan lide at undgå ekstremer men på grund af vandmanden så er der også ret åbne energier i spil. Overordnet så er energien temmelig åben også.
Den 19/1
19 er en stærk og powerfuld mars og solenergi, en energi der altid går efter det bedste, en energi der har god sans for at tjene penge, en energi der er lige ud af posen, kalder en spade for en spade og synes den har ret og ved hvad der er bedst selvom andre er af en anden mening, så fred være med dem, det påvirker ikke.
I forhold til Januar måned så er energien åben, følsom og intuitiv, fokus er på det positive, på trivsel, udvikling og vækst, en meget intuitiv energi, med god kontakt opadtil og en energi har lyst til at beskæftige sig med for meget negativitet, medmindre det kan vendes konstruktivt.
I forhold til Stenbukken og Vandmanden så holder energien os i nuet, fokus er på detaljer, men også på at gå indad og gøre et stykke arbejde i det indre, arbejde med oprydning, fjerne det som står i vejen for fremgang.Overordnet så en energi hvor balancen skal findes imellem et skift fra et stjernetegn til et andet, der er både noget tempo på dagen , men også fokus på at få sluppet noget gammelt.Kan du mærke at der er et skift undervejs?

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.