Fiskens tegn

Fiskens tegn 18/2 – 2022 til 20/3 – 2022 ❤

Ja den 18/2 gik vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre og indadtil som ændrer retning og karakter. Husk også stadig at læse om Februars månedsenergi under det tidligere hjertebillede, da den jo også er i spil.

Månedsenergien har fokus på den udadrettede energi i forhold til vores omverden.Fiskens tegn er et åndstegn, altså et spirituelt tegn indenfor sjælens numerologi og samtidig er det et vandtegn indenfor astrologiens verden og vandtegn hører til følelsernes og fornemmelsernes område. Så man kan sige at tegnet overordnet handler om at få kontakt til sin intuition, til sine spirituelle sider via sine følelser, fornemmelser, fantasien og drømmenes verden. Energien er blid, følsom og søgende, og har behov for at der er mere mellem himmel og jord, sammenhæng, helhed og en dybere mening med livet.

Det er bedst i denne energi at undgå for meget negativitet hvis muligt, medmindre det kan vendes konstruktivt, da det hurtigt kan blive for tungt at være i. Og så elsker energien også alt der handler om trivsel både i det indre og ydre, at få noget til at vokse, udvikles, skabe vækst, skabe noget godt.Herunder kan du så læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så hvis du f.eks er født den 13. september så læs under tallet 13 herunder og er du født den 2. Juni så læs under tallet 2.

🙂

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation og udtryk, der lægges et ekstra plus på på ord, sanser og antenner, energier så derfor så meget desto vigtigere er det med konstruktiv positiv kommunikation, da det så er dette som forstærkes. Temperament kan godt øges i denne energi, da det kan fungere som lynafleder for ophobet energi fra andre. Energien kan nemlig gøre dig mere følsom overfor stemninger og energier fra dine omgivelser og fra andre mennesker, du tager det nemt ind i dit system eller går ind i deres energier, så dette kan give behov for ekstra beskyttelse eller at du renser din energi ofte, f.eks. ved at komme ud i naturen eller visualisere at du gennemstrømmes af lys eller mediter eller tag et bad. Sørg for en god skelne evne i forhold til hvad der er dine egne energier og hvad der er andres. Sanserne forstærkes i denne energi, så brug dem godt, leg med dem, det kan være farver, musik, smag dufte osv. Brug også din humor her. den er også en god afleder af ophobet energi

❤

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så er det tid til at fokusere på at give slip på det gamle som ikke længere er aktuelt eller brugbart, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at gøre op med eller skabe fornyelse i forhold til nogle af de relationer du har i dit liv, eller også i dig selv og dit indre, slippe det fastlåste. Slip det gamle så det nye kan komme til. Find den indre tillid til at når noget slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt. Også selvom du føler at du kommer ud på dybt vand for en stund eller det ydre virker kaotisk. Hav tillid til din intuition og den overordnede styring og kraft, lad dine engle deroppe klare tingene for dig, slip viljen lidt og overgiv dig til en højere styring, følg de tegn du får

❤

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så åbner energien sig fuldstændig, den bliver grænseløs og uden bremser, fuld af muligheder og alt kan lade sig gøre. Hvis vi ellers kan finde ud af at tage vores kaptajns-kasket på og lede energien mod det bedste og optimale og lade det mindre optimale passere. Undgå at sprede energien for meget eller i uønskede retninger og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet og sårbarhed. Vær opmærksom på at det kan være sværere at mærke grænser, sige til og fra, energien kender ja, men ikke nej. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det og lyt til din intuition, vær åben og modtag det som kommer indefra og følg det i handling. Send den energi ud som du ønsker kommer retur til dig, gå efter de største og ultimative drømme

❤

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, udfordret til at stå alene og finde din kraft, lære at stå og gå ind i dit eget lys i stedet for at søge hjælpen hos andre. Energien kræver at du er selvstændig og vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så bruger din indre styrke til at få tingene løst på en god måde. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Og for at lade din energi op. Følg dit eget også selvom du gør noget andet end dine omgivelser, stå ved dig selv på en konstruktiv måde. Nu skal der ydes for at kunne nydes, der skal arbejdes igennem her, brug din power fuldt ud

❤

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden så kommer der power på, en stærk solenergi krydret med noget Marsenergi, der er meget vitalitet og handlekraft i den, meget dynamik og også god jeg styrke. her ved du klart hvad der er rigtigt og forkert, også selvom andre er uenige. Energien kan give en vis optimisme, men kan også betyde at du bliver mere direkte af natur, at du viser direkte hvem du er og hvad du står for, kalder en spade for en spade og så må andre tage dig som du er eller ikke. Lige ud af posen. Der er fokus på orden og perfektionisme i energien, og også gode lederevner, du går efter det optimale i alt hvad du fokuserer på, og kompromisser kommer meget nødigt på tale. Også selvom du skal gøre arbejdet alene og klare opgaverne selv. Solen kan være meget vigtig for dig i denne periode, så kom ud i den når den er der

❤

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så går du ind i en feminin balanceenergi som retter fokus på dine opgaver, og på din indre harmoni. Den vil spørge dig om du er i balance i livet og er der hvor du vil være, om du har fundet dit ståsted, der hvor du hører hjemme eller om noget skal korrigeres eller rettes ind. Energien kan gøre dig mere følsom og svingende og din indlevelses- og indfølingsevne i forhold til andre vil forstærkes rigtig meget. Der er meget glæde og kærlighed i energien, som gerne kommer andre til gode. Det er vigtigt i denne energi at have dig selv med, bevare din centrering så du undgår at komme væk fra dig selv, og flyde helt ud i andre, du skal kunne komme hjem til dig selv igen. Det er bedst at undgå ekstremer i denne energi på grund af dens svingende natur ❤Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så sættes målrettes energien, du vil se på hvor du vil hen, fokusere på dine mål, du vil strukturere og få system i tingene, skabe overblik. Energien er beskyttende af natur så den hjælper dig til kun at lukke de mennesker og energier ind som du føler for, og til at afgrænse dig hvor der er behov og desuden øger energien din loyalitet overfor dine nærmeste men også de nære og personlige områder af dit liv. Du vil kunne lide at arbejde med detaljer i denne energi, da den også er perfektionistisk af natur og giver dig lyst til at der er orden i sagerne, styr på tingene. Der er også fokus på samspillet med andre i denne energi, på at prioritere det som er vigtigt, skabe overblik

❤

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så går du ind i en meget blød og blid, spirituel energi, et engletal. Det er samtidig et tal der kræver at du har en god balance, fordi at det er følsomt, svingende og indlevelsesevnen er meget stærk i det. Du vil i dette tal kunne give dig selv fuldt ud til hvad du fokuserer på, hvad enten det er mennesker eller projekter. Der kan være meget kreativitet i tallet, det er kunstnerisk anlagt. Du skal dog være obs på hvilke mennesker du omgiver dig med og undgå dem som gerne vil tappe af din energi, men ikke er åbne for forandring eller for at give noget igen, for der kan du miste for meget energi. Undgå dem eller begræns det og brug i stedet energien på at skabe forandring, arbejde med ideer og gode tiltag, gode mennesker der er åbne for ændringer. Og træk naturligvis på dine engles hjælp i alt dette, de hjælper dig med din balance og at se hvad du skal bruge din energi på ❤Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så handler det om kommunikation, bevægelse og aktivitet. Denne energi er særlig velegnet hvis du arbejder med rådgivning, undervisning eller andet hvor der det er vigtigt med en god dialog og et godt samspil med andre. Energien evner både at lytte og tale, fokus er lige så meget på andre som på dig selv, det er selve kontakten det handler om. Der er også godt overblik i energien, derfor kan den også være rigtig god til skriftligt arbejde, skrive en bog, kommunikere på skrift, kanalisere på skrift, lave bekræftelser på skrift eller andet. Samtidig kan energien sørge for god aktivitet og give flere eller nogle gange en del bolde i luften så vær obs på om du har behov for at geare ned indimellem for at holde balancen, pauserne skal du nemlig selv sørge for her Så husk at koble fra, slappe af ved behov, det er en følsom fiskeperiode vi er i

 ❤Kh Silicia 222 ❤

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.