Den 26. februar 2022 <3

Den 26. Februar 2022 ❤I dag er det vist på sin plads at sætte en engel ind, der er mere brug for dem end nogensinde ❤

26 er en åben og grænseløs energi, uden stopklodser, grænser og bremser, yderst sensitiv og en energi hvor der er fri adgang til energier, det går nemt ind og ud af vores system. Det er bestemt en energi med muligheder, men det er meget vigtigt at gå efter det bedste, det positive, der hvor den gode energi er. Da der kan mangle beskyttelse i energien er det en god ide at bede om ekstra hjælp til dette fra dine engle.

🙂

I forhold til Februar måned så har vi en energi der handler om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kan være svært at give slip, men nogle gange er det den eneste mulighed og så er det med at finde den indre tillid frem, når det ydre er kaotisk og lytte til de hints og beskeder der kommer.

🙂

I forhold til fiskens tegn har vi en meget blid og blød engleenergi med en stærk indfølingsevne i forhold til omverdenen og andre levende væsener, her handler det om at give og hjælpe, gøre en forskel hvor det er muligt, men også en energi hvor balance er vigtigt, at give der hvor det virkelig hjælper og undgå at give der hvor det tager ens energi. Denne energi er tæt på englene og også kreativ og kunstnerisk anlagt. Overordnet så har vi endnu en engleenergi der handler om at tage lederskab og hjælpe andre mennesker i et samarbejde med de gode engle.

Hvad er den bedste måde du kan hjælpe og bidrage positivt i dag?

Jeg vil ønske jer alle en dejlig dag ❤

Kh Silicia🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.