Tyrens tegn

TYRENS TEGN

Tyrens tegn fra den 20/4 til og med den 20/5 – 2022

🙂

Vi er gået i nye energier i dag, nemlig forårets stærke jordnære tegn Tyren hvor alle sanser er i frit flor og tiden hvor vi forbinder os til jorden og til forårets eksplosive vidunderlige kraft.Og når vi går ind i et nyt stjernetegn, betyder det et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Så er du født den 30. marts, så læs under tallet 30 og er du født den 14. november så læs under tallet 14, dette energiskift gælder for alle lige meget hvad tid på året du er født

🙂

Tyrens tegn er både et kropstegn og et jordtegn, det vil sige at det på mange måder kan være meget kropslig, fysisk orienteret og i forhold til fysikken så har det rigtig meget at gøre med vores hals, tænder, kæbe og også nakken. Det er bl.a også derfor det er højsæson for pollenallergi (inklusiv tvillingen med luftvejene), næse, øjne, ører, hals mm. Så her er det ekstra vigtigt at være god til at tage sig af sin krop, sund mad, urterne derude fra, livsglæde. Naturen og sanseoplevelser kalder.

🙂

Og netop fordi at et af Tyrens stærkeste arbejdsfelter også er sansernes område, så vil det sige at der bliver sat ekstra fokus på syn, hørelse, lugte, smage, følesans mm. Og derigennem også hvad vores intuition fortæller os via sansernes område, via de ekstra antenner. Livsenergien i kroppen og nydelse, glæden ved at være til. Tyren har desuden fokus på tryghed og økonomi og kan være god til at realisere drømme.Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

<3

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så kommer der mere tempo på, energien vil rulle derud af og der er meget vitalitet og glæde i den, men også god jeg styrke og integritet. Det er dog vigtigt at være opmærksom på at have styring i energien, og huske at korrigere den, hvis du er på vej ud i noget hvor glæden mangler og pligten tager over. Ellers kan energien nemlig give en følelse af at køre i rutsjebane, op og ned og stresse dig. Du kan ikke kæmpe imod tempoet, men du kan korrigere kursen, så du holder energien i en opadgående spiral og skabe flow, følge glæden Så undgå det som skaber stress da dette kan køre din energi i bund

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så går du ind i det stærke engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål, dine opgaver. Dine evner som vejleder eller vejviser aktiveres endnu mere, så du kan hjælpe flere mennesker fremad, enten som rådgiver, inspirator eller med gode ideer. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, for ellers er det måske på tide at korrigere din kurs. Når du går foran og hjælper andre fremad så bed dine engle om hjælp og vejledning til det du gør og om at de baner vejen for dig, så bliver det meget nemmere

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Så prøver du at nå en masse så vil du mærke at du skal tage det mere roligt, geare ned og tage et skridt ad gangen, flytte dig gradvist. Energien prioriterer at arbejde i nuet og hvis du prøver at komme væk derfra så vil du blive bremset, så undgå at fokusere på langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Sørg for at dit fundament er i orden, at du kan stå inde for det som du giver til andre. Nyd nuets energi, vær til stede og nyd de enkle øjeblikke. Det er også tid til at dække din krops basale behov for frisk luft, hvile, bevægelse og livgivende mad, sætte den i første række.

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser, nye ideer. Energien er meget kreativ og iderig og elsker at lave om på tingene, gøre noget andet. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som dit liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud, eller være kastebold for forandringens vinde. Tænk også over hvad du retter din energi imod, da det er det du tiltrækker . Energien er frihedselskende og modig, men skal anvendes optimalt for at forandringerne bliver så fremadrettede og gode som muligt

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra og dele det ud til verden og andre mennesker. Det kan f.eks være følelser, tanker og ideer, meninger mm, da denne energi gerne jonglerer med ord på alle mulige måder. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere på, og så er den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være flere eller mange bolde i luften. Der er også god jegstyrke i energien, men du skal selv sørge for pauser, geare ned og at koble fra da det ellers kan give en følelse af uro, forvirring og kaos

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden så går du ind i en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på hvad du siger og hvilken energi du lægger bag. Det er vigtigt at sørge for en konstruktiv dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre dig ekstra følsom for stemninger og energier i dine omgivelser, alle sanser forstærkes og antennerne er ekstra aktive, så du mærker nemmere andre mennesker, stemninger og tager nemmere energi fra dine omgivelser ind i dit system. Så husk at rense og beskytte din energi ved behov. Brug naturen og dine sanser til at rense og styrke dig.

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så er det tid til at give slip på det gamle for at åbne for det nye. Det kan være at du er kørt fast i den samme rille, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at gøre op med nogle af de relationer du har i dit liv, finde en ny balance, et nyt job eller et andet sted at bo. Find tilliden til at når noget slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og tillad at det hele flyder noget, også selvom du kommer ud på dybt vand. Før eller siden falder det på plads. Og hav tillid til din intuition og det der kommer indefra, også selvom du ikke bliver bekræftet i det ydre – endnu. Når du giver slip på det gamle vil du se hvad der viser sig henne om næste hjørne

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så åbner energien sig endnu mere, den bliver grænseløs og uden bremser, alt kan lade sig gøre, hvis du husker at tage din kaptajns-kasket på og styre energien mod det bedste og lade det mindre optimale passere. Gå efter de største drømme. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet og stærke sanser. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel eller ærkeenglen Michael når der er behov for det. Se dig selv som en modtager af intuitiv viden som du er kanal for

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive udfordret til at stå alene og finde din kraft, være fuldt ud i din egen energi. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, få ryddet op og klaret det der er vigtigt og nødvendigt. Og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre styrke, dit indre lys til at få tingene løst og trækker på din egen kraft. Prioriter alene-tid, lad dine batterier op og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Og for at rydde op i gamle mønstre og blokeringer der står i vejen for det du ønsker, hele dig selv og dit liv

Kh Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.