Vædderens Tegn

HjerteVædderens tegn 20/3 – 2013 til og med 19/4 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter.

Vædderens tegn er et ildtegn, det er fuld af energi, dynamik og handlekraft og meget igangsættende, det er et pioner tegn som er godt til at igangsætte nyt. Samtidig så varsler det forårets komme og vender energien mere udad og der kan være mere varme i energien. Det er også et sjælstegn, det vil sige at der bliver fokus på følelser og psyke, man kan sige at i Vædderens energi så føler man noget og handler derefter og energien kan også være temmelig impulsiv. Det er godt at finde områder at få brugt sin energi på, så man undgår at den hober sig op.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så åbner energien sig endnu mere, den bliver grænseløs og bremseløs alt kan lade sig gøre, hvis man ellers kan finde ud af at tage sin kaptajns-kasket på og styre energien mod gode mål. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, udfordret til at stå alene og finde dine ben. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så kommer der mere power på, energien vil rulle og der er meget vitalitet og handlekraft i den, meget dynamik og solkraft og også god jeg styrke.  Energien kan give optimisme og positivitet, men kan også betyde at du bliver mere direkte af natur, at du viser direkte hvem du er og hvad du står for og så må andre tage dig som du er eller ej. Der er en god portion perfektionisme i energien, du går efter det optimale, kompromis kommer meget nødigt på tale. Og så vil du kunne lide at der er orden i sagerne♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så går du ind i en balanceenergi som retter fokus på din vej og dit formål i dette liv. Den vil spørge dig om du er i balance og er hvor du vil være, om du har fundet dit ståsted der hvor du hører hjemme eller om noget skal korrigeres eller rettes ind. Energien kan gøre dig mere følsom og svingende og din indlevelses og indfølingsevne i forhold til andre vil forstærkes. Der er meget glæde og kærlighed i energien, så den vil spørge dig om du føler glæde og kærlighed i dig og dit liv  ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så sættes målrettes energien mere i detaljer, du vil se på hvor du kommer fra og hvor du vil hen, se på dine mål og skabe mere overblik. Du vil have fokus på at få orden og system i tingene. Energien lægger noget beskyttelse omkring dig, så mennesker du ikke kender måske vil have lidt sværere ved at komme ind til dig som privatperson, til gengæld er loyaliteten i top i forhold til de mennesker der har stor prioritet i dit liv. Du vil kunne lide at vende og dreje detaljer i denne energi ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så går du ind i en meget blød og fin, spirituel energi, et engletal. Det er samtidig et tal der kræver en god balance i dig, fordi at det er utrolig følsomt, svingende, indlevelsesevnen er meget stærk i det og der er et stort ønske i energien om at ville skabe forandring ved at gøre en forskel for andre. Der er det ekstra vigtigt at være obs hvor man giver af sig selv, sørge for at det er til områder eller mennesker hvor der er åbenhed for forandring, så man ikke spilder sin energi og dermed mister sig selv og dræner sig selv ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på og der er særligt fokus på kommunikation i forhold til andre, f.eks jeg – du relationer. Energien har samtidig et godt overblik og sans for detaljer, derfor er den også særlig god, hvis man kommunikerer meget på skrift, da det kræver ekstra struktur. Den har også fokus på at udtrykke følelser og tanker eller intuitive impulser. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være flere bolde i luften.♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så kommer det til at handle om andre mennesker, til at give og hjælpe og gøre en forskel. Man kan nærmest sige at man ophæver noget af sit eget karma ved at bruge sin energi til at gøre noget positivt for andre. Energien rummer også meget stærke healingsenergier. Udover dette så har den fokus på sanserne, der kan blive ekstra fokus på hvad der stimulerer synet, hørelsen, lugt og smagssans og så selvfølgelig følesansen. Det handler om nydelse og kreativiteten øges ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så åbnes din intuition mere og du åbnes i forhold til spirituelle områder. Der vil være særligt fokus på andre mennesker og kommunikationen vil også være aktiv, så du bedre kan udtrykke din intuition via ord. Energien kan gøre dig søgende, du vil ikke være tilfreds med for meget overflade, men foretrækker at beskæftige dig med noget som giver mening for dig. Og du vil få mere behov for helhed og sammenhæng i livet og prioritere at skabe en god verden i dine omgivelser ♥

♥♥♥ 111 ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *