Den 28. Marts 2013

207764_461249140601080_1234113270_nDen 28. Marts 2013

28 er en åben, grænseløs energi der samtidig har stort fokus på andre. Der er ikke så mange bremser i den, så det kan være godt at være opmærksom på at sige til og fra, tage vare på sig selv men så i øvrigt nyde den åbne energi med mange muligheder. Der er også perfektionisme i energien, man går efter det optimale og går helst ikke på kompromis, men der kan også være god optimisme i energien.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital energi, den er handlekraftig, dynamisk og samtidig er den direkte af natur, man pakker ikke det man kommer med så meget ind, så må andre jo acceptere det eller lade være. Der er god positivitet og optimisme i energien, det er en solenergi der trives godt i centrum og ligesom 28 så går energien efter de optimale resultater, så også noget perfektionisme. Man har det bedst med orden i sagerne.

I energien indadtil, der har vi en meget åben energi, den er bremseløs og grænseløs, så alle muligheder er tilstede, men den kræver samtidig en god skelneevne så man ved hvor man vil hen og leder energien mod det optimale, for at undgå at sprede den i for mange retninger. Energien kan gøre ekstra sensitiv og følsom, derfor er det også godt at være opmærksom både på egne og andres grænser, sige til og fra og tage vare på sig selv og så i øvrigt nyde den meget åbne energi.

I den samlede energi så bliver vi udfordret på vores evne til at stå fast, vi kan blive testet på vores styrke, for at se om vi kender den og om vi kan håndtere at være i stærke og åbne energier. Vi kan også have lyst til at være alene, gå ind i os selv for at finde erkendelse og forståelse der hvor vi har behov.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *