Den 4. April 2013

544429_568210876530064_640843909_nDen 4. April 2013

4 er en kreativ energi, fuld af ideer, inspiration og impulser, frihedselskende og med lyst til at få luft under vingerne. Det er også et af de stærkeste tal for forandring og skift, der skal prøves nyt af og nye veje og muligheder åbner sig. Er der behov for forandring er energien god til dette. Det er vigtigt at have ens fokus på de optimale forandringer, i stedet for at se i den retning man helst vil undgå, da energien gerne vil følge ens fokus.

I energien udadtil så er der tempo på, energien er aktiv, igangsættende og kan give mange bolde i luften samtidig med at den har stor fokus på kommunikation og udtryk via ord og er i bevægelse hele tiden. Det er vigtigt selv at huske på at koble fra, da det ellers kan gå for stærkt indimellem.

I energien indadtil så har vi en blød og blid balanceenergi, følsom og med stor indfølings og indlevelsesevne. Der kan være meget glæde og kærlighed i energien, men den kan også være svingende, så det er bedst at undgå ekstremer. Der vil rettes fokus på om man laver det man har det bedst med og om man har fundet sit ståsted i livet.

I den samlede energi så er der stor åbenhed, intuitionen kan være stærk og man møder sin omverden med et åbent sind, men trives samtidig bedst i kærlige energier og omgivelser. Man kan være søgende og have behov for en dybere mening i livet.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *