Den 5. April 2013

481855_498112966914697_901499321_nDen 5. April 2013

5 er en hurtig og aktiv energi, den kan give rigtig mange bolde i luften samtidig med at den har meget stærk fokus på kommunikation, at udtrykke sig via ord. Den er hele tiden i gang, hele tiden i bevægelse så det er op til en selv at koble fra og tage sig en pause, når der er behov for det for energien gør det ikke af sig selv. Og husk at få trukket vejret indimellem.

I energien udadtil så handler det også om en forstærket form for kommunikation, den lægger et ekstra plus både på ord men også andre former for udtryk, derfor er det også vigtigt at anvende ens udtryk optimalt og positivt, da det så er dette som forstærkes. Energien kan godt gøre en ekstra modtagelig for energier fra andre mennesker og ens omgivelser, så der kan være behov for beskyttelse fra ens engle og der kan også være behov for at rense ens system indimellem.

I energien indadtil så har vi en målrettet energi, den har et godt overblik og sans for detaljer, den er god til at strukturere og skabe system i det man fokuserer på, men kan også være perfektionistisk. Der kan godt være noget reserveret i energien, den prioriterer det nære og ens nærmeste og skal se andre eller noget nyt lidt an før det lukkes ind i ens system.

I den samlede energi så har vi en powerenergi, den tester os på vore styrke og giver os lyst til at stå selv, stå på egne ben. Den er god til at arbejde i, komme i bund med arbejdsopgaver der venter, men kan også give lyst til at være alene, være sig selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *