Den 6. April 2013

154764_457650397627621_1703006174_nDen 6. April 2013

6 er tallet for at give og hjælpe og samtidig et af de stærkeste healingstal overhovedet. Det vil sige at hvis man har evner for dette, så vil der komme endnu mere power på idag. Der er stor omsorg i tallet, det kan til tider være næsten moderligt. Der er også fokus på sanserne i tallet, farver, dufte, smage, følelser mm og sansen for skønhed er i top.

I energien udadtil så handler det om at give slip, det vil sige at dagen sikkert ikke bliver som forventet, men til gengæld kan give nogle andre gode oplevelser. Gamle handlemønstre kan nemlig trænge sig på for at blive opløst og det er vigtigt at have tillid til at alt er som det skal være også hvis det former sig anderledes end forventet. Og overgive sig til universets godgørende energi.

I energien indadtil så har vi et blødt og fint engletal der øger indfølingsevnen meget, man kan uden videre glide ind i andre mennesker og hjælpe dem med at skabe forandring, men det kræver at de er åbne for det, for ellers spiller man bare sin energi og kan dermed miste den og blive træt. Så det er vigtigt at passe på sig selv og prioritere den fine gode energi.

I den samlede energi så har vi også et engletal, så der er ekstra hjælp at hente til de opgaver vi arbejder med at løse og også ekstra kontakt, det vil sige at kommunikationen kan gå begge veje til og fra ens engle, hvis man er åben for det. Det er vigtigt at huske at bede om hjælp, da de ellers forholder sig mere neutrale og bare er støttende.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *