Den 7. April 2013

308060_419728191419842_1706658499_nDen 7. April 2013

7 er en åben, følsom og intuitiv energi, den har en god kontakt opadtil og er samtidig søgende efter at skabe en bedre og mere kærlig verden både for andre og for en selv. Ofte forbindes clairvoyance med dette tal, fordi at den ofte både kan stille spørgsmål og modtage beskeder..

I energien udadtil så har vi en endnu mere sensitiv energi, den er grænseløst åben og har ikke nogen bremser i sig, så derfor er det vigtigt at lede den i en optimal retning, mod gode mål, da den ellers bare spreder energien i alle retninger. Energien kan godt give behov for ekstra beskyttelse fra ens engle og det er vigtigt at være obs på at sige til og fra og tage vare på egne og andres grænser. Der er mange muligheder i energien.

I energien indadtil så har vi en kommunikations energi, den er særlig god til kommunikation hvor der skal gives respons til andre personer og den er også god til den skriftlige kommunikation og f.eks undervisning. Samtidig er energien aktiv, konstant i bevægelse og kan give mange bolde i luften, så det er vigtigt selv at huske at koble fra.

I den samlede energi så er der fokus på nye veje og muligheder, nye ideer og kreative impulser kan dukke op og samtidig er der lyst til forandring og luft under vingerne, at følge friheden og ens hjerte.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *