Den 8. April 2013

320175_414067311985930_1484410628_nDen 8. April 2013

8 er den åbne grænseløse energi som er uden bremser og gerne spreder sig i alle retninger medmindre vi er opmærksomme og leder energien i den retning der er mest optimal for os. Så den kræver en god kaptajn til at lede energien den bedste vej og samtidig en evne til at kunne sige til og fra og tage vare på os selv. Energien kan samtidig gøre os ekstra sensitive så derfor kan det være en god ide at bede vores engle om ekstra beskyttelse og tage vare på os selv.

I energien udadtil så har vi en stærk powerenergi, den kan betyde at vi arbejde igennem for at komme til bunds med arbejdsopgaver der venter og er også god til at få ryddet op der hvor det trænger eller gjort rent, da den gerne vil bruges til at rykke et godt stykke, gøre en forskel. Den kan både udfordre os på vores styrke og vores evne til at stå selv, men også give os lyst til at være alene, trække os væk fra alt for mange selskabeligheder og i stedet lade os selv op.

I energien indadtil så er der fokus på at give og hjælpe, gøre en forskel for andre, det handler om at give omsorg og sprede god stemning og hygge. Energien har stærke healingsevner i sig, så har man evner for dette vil det blive endnu stærkere i energien i dag. Sanserne er også vågne, så måske er lysten til at skabe noget smukt til stede eller lytte til god musik, nyde at skabe noget dejlig mad mm. Fokus på nydelse og at skabe.

I den samlede energi så er der også fokus på at give, men samtidig så handler det også om kommunikation som der lægges et ekstra plus på, så det er vigtigt at gå efter den optimale gode kommunikation, da det så er denne som forstærkes.  Energien er noget modsatrettede i dag, lysten til at være alene kan være der, men også lysten til at give omsorg og gøre en forskel for andre.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *