Den 9. April 2013

182303_456148514444476_423963979_nDen 9. April 2013

Lidt sent, men vi kan lige nå dagens energi 🙂

9 er en stærk og powerfuld energi, den er koncentreret og står ofte alene. Den tester os gerne på vores styrke og evne til at stå på egne ben, derfor kan den lide at sende os udfordringer, for at se om vi står fast eller kommer på afveje, begynder at kæmpe mod det som vi møder. Den vil fortælle os at vi kan alt, når blot vi husker at vi er et med den universelle energi. Det kræver at vi tør gå indad og mærke eller genfinde denne enhed, tør være os selv, turde møde os selv på et dybere plan som vi virkelig er, med al vores energi, styrke og power.

I energien udadtil så har vi en stærk, dynamisk og vital solenenergi, den har stor jeg styrke i sig, er kompromisløs og går efter det optimale i alt hvad den rører ved, så derfor også med en del perfektionisme og et behov for at have styr på og orden i tingene og måske også kontrol. Der er god optimisme og positivitet i energien, men den gør os også mere direkte af natur, så vi pakker ikke tingene ind i vores væremåde, men står ved den vi er og det vi mener.

I energien indadtil handler det om åbenhed og følsomhed, intuitionen er stærk og med god kontakt opadtil, både til at sende og modtage beskeder, altså gensidig kommunikation med dem deroppe, vores engle og vejledere. Energien gør at vi trives bedst i kærlige omgivelser og findes de ikke ude i verden, vil vi forsøge at skabe vores egen lille verden, med fred og kærlighed. Vi trives bedst med helhed og sammenhæng i livet og med at se os selv som en del af et større hele.

I den samlede energi så åbnes der for mange muligheder, der er ingen grænser for alt det gode vi kan få ind i vores liv, det eneste vi skal gøre er at tillade det, sige ja og lade tingene ske, vi skal hverken gøre os fortjent til det, eller kæmpe men mere bare lade os selv være den vi er fra vores inderste.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *