Den 10. April 2013

60399_569172989767186_1203250827_nDen 10. April 2013

10 er en meget hurtig, vital og glad energi, men på grund af tempoet kan den til tider føles som lidt af en rutsjebane så kunsten består i at være i et jævnt flow i den, hverken sætte mere tempo på eller prøve at bremse den. Det er også vigtigt at lede energien i en optimal retning for at skabe en opadgående spiral da den ellers godt kan køre en af sporet, specielt hvis man har meget stress i systemet eller laver for meget der egentlig ikke giver en noget glæde.

I energien udadtil der har vi det stærke bløde engletal som giver os ekstra hjælp til de opgaver vi er her for at løse, specielt til dem som er en form for vejvisere der går foran og åbner for nye muligheder eller vejledere som hjælper andre mennesker fremad. Eftersom at der er god kontakt til ens engle i energien, hvis man er åben for dette, er det bare at trække på dette og desuden huske at bede dem om hjælp, da de ellers undgår at gribe ind. Husk også at anvende mulighederne for gensidig kommunikation med dem.

I energien indadtil så er vi også i meget åbne, nærmest grænseløse energier, det åbner for mange muligheder, men betyder også at vi skal turde det optimale, tillade det, da energien ellers ofte bare vil sprede sig i alle retninger. Energien kan også gøre os ekstra sensitive, ekstra påvirkelig, så derfor er det godt at der er englehjælp i den ydre energi, da vi kan have behov for ekstra beskyttelse. Som altid er det godt at bede om dette og også at huske at sige til og fra, mærke egne og andres grænser, tage vare på os selv.

I den samlede energi så kan der være en del tempo på, energien ruller derudad af som det også ses af den 10, så husk at gå efter der hvor glæden er, lade energien flyde i den optimale retning og undgå helst både at speede energien op eller prøve at bremse den ned, bare lad en den flyde.

♥♥♥

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *