Den 11. April 2013

486100_599915980035097_1117825629_nDen 11. April 2013

11 er et engletal der på en gang har styrke og blødhed i sig og samtidig så giver det ekstra kontakt til dine engle, ekstra hjælp at trække på, hvis du er åben for det og beder om det.Der er især i denne energi fokus på ens evner som vejleder og vejviser, på dem som skal hjælpe andre med afklaring eller gå foran og åbne for nyt eller bane vejen for dem der kommer efter.

I energien udadtil så er der fokus på at være tilstede i nuet og når man vil fremad så er det et skridt ad gangen, hvor man gradvist flytter sig. Energien er en mester i at gå i detaljer i dybden, man bliver afprøvet på sin viden og sine evner, man bliver trænet igen og igen for at få så meget erfaring som muligt. Det giver på længere sigt et godt fodfæste, det man giver ud er gennemprøvet og velunderbygget.

I energien indadtil så møder vi ekstra udfordringer, vi bliver testet på vores styrke og vores evne til at stå selv, på vores mod til at turde gå imod strømmen, hvis vores sandhed og opgaver går i denne retning. Energien lære os at være bjerget i stedet for at skulle forcere det, den lære os at være styrken i stedet for at kæmpe fordi at vi ikke tror vi har den eller er bange for det vi møder. Når vi kender os selv kan vi slippe angsten, for vi møder aldrig en udfordring som er større en vi på et dybere plan har evnen til at håndtere. Så det kræver kontakt med den vi er i os selv og kan derfor give behov for at vende sig indad, prioritere alenetid.

I den samlede energi handler det også om at være i nuet, der er fokus på det enkle, på de små detaljer, energien bygges op til det der kommer, så der er styrke og kraft til at kunne håndtere det. Energien bevæger sig gradvist fremad, øvelse gør mester.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *