Den 24. April 2013

399592_10150990164040686_909389469_nDen 24. April 2013

24 er en givende og hjælpsom energi, den er kærlig, omsorgsfuld og så rummer den samtidig stærke healingsevner i sig. Derfor vil disse forstærkes ekstra meget hvis du bevidst eller ubevidst arbejder med dette, hvad enten det så er dyr, planter eller mennesker som modtager energien. Der er også stærkt fokus på sanserne, syn, lugte, smag, høre mm.

I energien udadtil så handler det om at give slip, det kan være på gamle handlemønstre, eller måske skal drømme justeres i deres retning eller der sker skift i forhold til arbejde eller medmennesker, Noget gammelt skal slippes for at skabe plads til nyt, det kræver tillid til den overordnede styring, tillid til det som venter henne om næste hjørne som man endnu ikke kan se.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, så ord og andre former for udtryk får et ekstra plus på, det samme gælder vores sanser som også bliver mere sensitive. Derfor kan vi også blive mere følsomme og skal være opmærksom på om vi tager andres eller vores omgivelsers energier med hjem og sørge for at få dem ud af vore system igen, f.eks ved at rense os igennem med hvidt lys og bede vores engle om ekstra beskyttelse.

I den samlede energi så kan der være fokus på forandring og nye veje eller nye ideer og kreative projekter kommer op, så det kan være tid til at foretage skift i den retning der er behov for.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *