Den 25. April 2013

734519_539395419411610_712941160_nDen 25. April 2013

Nåede ikke lige at skrive om gårdsdagens energi, så her kommer en hurtig gennemgang 🙂

25 er en åben, intuitiv energi, den er søgende, er god til at kommunikere via ord og kan forstærke ens intuition meget, den har god kontakt opadtil og god kontakt til dybere lag i en.

I energien udadtil så er energien meget åben, grænseløs og uden bremser, den kan gøre os ekstra sensitive så kan derfor give behov for at tage ekstra vare på os selv, og vi skal være ekstra obs på egne og andres grænser. Det er godt at bede ens engle om ekstra beskyttelse ved behov.

I energien indadtil så handler det om at give slip, det kan være gamle følelses og tankemønstre der kommer op og vende eller der bliver behov for at se på en situation på en nye måde. Give slip på det gamle for at skabe plads til noget nyt. Det er godt at øve sig i at have tillid til at der er en mening med det der sker.

I den samlede energi så har vi en forstærket sanse og kommunikationsenergi, som kan gøre os følsomme overfor andres energier og stemninger i vores omgivelser, derfor er det godt at rense os en gang imellem med hvidt lys og bede om beskyttelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *