Den 26. April 2013

22608_498573686827117_1567750211_nDen 26. April 2013

26 er en meget åben, grænseløs energi uden bremser og den har sit fokus meget på andre mennesker, er meget givende, men også utrolig sensitiv og det kan derfor være godt at tage vare på sig selv og sige til og fra ved behov og nogle har behov for ekstra beskyttelse i den. Men den kan åbne for rigtig mange muligheder, hvoraf man selv skal sørge for at vælge det mest optimale ud.

I energien udadtil så er der power på, her testes vi på vores styrke og vores evne til at stå selv, på om vi føler os stærke nok til at turde gå imod strømmen, hvis det er en del af vores vej at skille os ud. Energien kan give behov for at være alene til tider, men er også god til bare at arbejde igennem, komme til bunds i opgaver der venter.

I energien indadtil så har vi igen en meget åben energi, der er ingen barrierer men heller ikke nogen bremser, så vil skal selv sørge for at lede vores energi i en optimal retning og undgå at sprede os over for meget. Vi kan være ekstra sensitive i den, derfor er det godt at være opmærksom på egne og andres grænser og nogle mennesker vil have behov for at bede om ekstra beskyttelse fra deres engle.

I den samlede energi så er energien også meget åben, der er power på, men også mange muligheder, hvis vi gør arbejdet for at åbne for dem og tør sige fra overfor det som føles forkert og tage vare på os selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *