Den 27. April 2013

375943_481735211844298_678968197_nDen 27. April 2013

27 er både følsom og powerfuld, den er direkte af natur men kan også vende en del indad. Intuitionen i den er skarp men den kan også godt give udfordringer, idet at den sjældent følger normen og strømmen. Der er en god portion energi i den, men ofte skal der også arbejdes med og i den.

I energien udadtil så har vi en solenergi, direkte, powerfuld, dynamisk, handlekraftig, positiv og optimistisk. Det er en energi hvor vi nødigt går på kompromis, hvorfor gå efter en halv løsning eller resultat når vi måske kan får det hele, hvis vi gør en indsats. Der er også en god del perfektionisme i den og det man siger bliver ikke altid pakket ind.

I energien indadtil så har vi også en powerenergi, den kan til gengæld vende indad, give lyst til og behov for at være alene, måske fordi at der er noget indre arbejde som trænger til at blive gjort, eller et stort behov for at fordybe sig i noget der interesserer en. Energien kan også være udfordrende, og virke krævende for en, så der skal også ofte gøres en indsats, der kan være noget som man  trænger til at komme i bund med.

I den samlede energi så kan der godt være noget tempo på og til tider en fornemmelse af at følelser og energier ruller hurtigt og dagen har også temmelig modsatrettede og komplekse energier men der er masser af power på og også en del følsomhed.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *