28. April 2013

1048_447201382005856_710865029_nDen 28. April 2013

28 er en åben stærk powerenergi, den gør os direkte af natur, men har samtidig meget sit fokus på andre.  Den kan være perfektionistisk og går efter det optimale, de optimale løsninger, men ofte også positiv og optimistisk.

I energien udadtil så har vi det stærke bløde engletal som sætter fokus på vore evner som vejledere eller vejvisere for andre. Den kan give ekstra hjælp på vores vej men også ekstra kontakt til engle, hvis vi er åbne for det.

I energien indadtil så er der tempo på, energien og følelserne ruller derud af og det kan være en kunst at finde sit flow og undgå at det går for meget op og ned. Der kan dog også være glæde og lethed i energien.

I den samlede energi handler det om at være målrettet, fokusere på detaljer for at skabe overblik men også komme i dybden.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *