Den 3. Maj 2013

301651_568034096547742_1578627377_nDen 3. Maj 2013

3 er målrettet, har et godt overblik og styr på detaljer, det forener på et dybere plan visdom og viden og er loyal og trofast mod ens nærmeste og det nære. Tallet kan gøre reserveret, da det er meget beskyttende.

I energien udadtil så er der fokus på aktivitet, der kan være mange bolde i luften og hele tiden bevægelse. Det handler også om ord, udtryk og kommunikation, sætte ord på meninger i forhold til ens omverden og andre mennesker. Det er vigtigt selv at være opmærksom på når man trænger til at koble fra.

I energien indadtil så går vi et skridt ad gangen, fokus er i nuet og vil man fremad, så sker det gradvist. Der er fokus på at gå i detaljer, i dybden for at få mere erfaring, øve sig og bygge op til det der kommer fremover. Hastværk er lastværk i denne energi.

I den samlede energi så er energien åben med fokus på muligheder, udadtil i bevægelse, indadtil fokus i nuet, den ene holder igen, den anden er aktiv. Der kan være fokus på grænser, på at tage vare på sig selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *