Den 4. Maj 2013

301689_569164913101327_1620652094_nDen 4. Maj 2013

4 er kreativ og fuld af ideer, den er omskiftelig og forandrende, den åbner for nye veje og nye muligheder. Det er vigtigt at være fremadrettet i energien, da energien føler ens fokus, så fokus skal være på der man ønsker at komme hen eller det man har behov for at ændre.

I energien udadtil så er der fokus på forstærket kommunikation, ord og andre former for udtryk får lagt et ekstra plus på, så vigtigt at være positiv, så dette forstærkes. Energien kan også være sensitiv, så nogle kan have behov for ekstra renselse og ekstra beskyttelse.

I energien indadtil så er der også fokus på nye ideer og skift, det kan være at der dukker nye ideer op eller at man finder nye måder at håndtere følelser på. Behovet for frihed, for at gøre det man har lyst til kan være større, lysten til at være sin egen og have plads til dette.

I den samlede energi så kan der godt være tempo på, energien og følelserne kan rulle og det er godt at følge ens glæde for at skabe så optimalt et flow som muligt, men det er bedst at undgå ekstremer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *