Den 5. Maj 2013

392882_568706529813832_1921279257_nDen 5. Maj 2013

5 er tallet for kommunikation, ord og udtryk, det er meget aktivt, har gang i den og kan give mange bolde i luften. Går det for stærkt er det vigtigt at koble fra, tage en pause, gå en tur eller lignende, slappe af. Tegn på at det går for stærkt er følelser af uro, forvirring mm

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle handlemønstre skal op at vende, der skal gives slip på noget gammelt for at skabe plads for noget nyt og der er det vigtigt at overgive sig, have tillid til det som venter forude, selvom det ikke kan ses endnu eller have tillid til den overordnede styrende kraft.

I energien indadtil så er der også tempo på, måske er der tanker, følelser eller ideer der skal sættes ord på, i hvert fald kan der være god aktivitet på og man kan have gang i meget i forhold til sig selv og egne projekter og det kan godt give behov for en pause ind imellem.

I den samlede energi så er der fokus på at være i nuet, både at nyde øjeblikket, men også at gå i dybden i detaljer, tage et skridt ad gangen, så det dæmper den stærke aktivitetsenergi og det er jo meget godt.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *