Den 6. Maj 2013

576728_569174086433743_1492155802_nDen 6. Maj 2013

6 er tallet for healing, for at give og hjælpe, gøre en forskel for andre. Det har samtidig stærkt fokus på sansernes område, det kan være farver, skønhed, dufte, musik etc

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den har ikke så mange bremser. men der kan være mange muligheder i den. Den kan også gøre os mere sensitive, derfor er det godt at være obs på egne og andre grænser, tage vare på sig selv.

I energien indadtil så er der fokus på forstærket kommunikation, der bliver lagt et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor er det godt at anvende positiv kommunikation. Igen kan energien gøre os ekstra sensitive, så det kan være en god ide at bede ens engle om ekstra beskyttelse og rense os med hvidt lys.

I den samlede energi så er der fokus på ord og udtryk, men også aktivitet, der kan være gang i den, mange bolde i luften og altså generelt følsomme energier i spil.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *