Den 7. Maj 2013

557950_555408187810333_262572769_nDen 7. Maj 2013

7 er en åben, følsom og intuitiv energi, den er søgende efter og åben for den spirituelle verden, søgende efter mening og dybde i livet. Den trives bedst med helhed og dybde i livet.

I energien udadtil så er der power på, det kan være at vi skal arbejde igennem, komme i bund med opgaver der venter, men vi kan også blive udfordret og testet på vores styrke, for at se om vi tør stå fast og gå imod strømmen om nødvendigt. Den kan give lyst til at være alene for at prioritere indre områder eller lade sig selv op.

I energien indadtil så handler det om at give slip, det kan være gamle følelses og tankemønstre der skal op at vende, det kan være nære relationer eller områder der betyder meget for os. Der er det vigtigt at have tillid til at når noget gammelt slippes, så skabes der samtidig plads til noget nyt og dermed også være åben for hvad livet bringer. Og tillid til den overordnede styrende kraft.

I den samlede energi så handler det også om at give slip, slippe det gamle for at gøre plads til nyt, have tillid til den overordnede styrende kraft, at vi får den hjælp vi har behov for.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *