Den 8. Maj 2013

5504_557041234313695_2110362889_nDen 8. Maj 2013

8 er meget åben, grænseløs og uden bremser, så den åbner for mange muligheder, men kan også gøre en ekstra sårbar og sensitiv. Derfor er det godt at være obs på at sige til og fra, opmærksom på egne og andre grænser og tage vare på sig selv. Eventuelt bede ens engel om ekstra beskyttelse. Men også nyde at der er så mange muligheder, så vælge de mest optimale ud.

I energien udadtil så har vi en stærk, dynamisk, powerfuld solenergi, den er positiv og optimistisk, men også perfektionistisk, den går efter det optimale og bedste i alt hvad den rører ved og går nødigt på kompromis.

I energien indadtil så er energien også sårbar og sensitiv, så derfor er det godt at tage ekstra vare på sig selv. Man er åben for indtryk og har ikke så mange bremser og grænser, hvilket på den ene side kan være dejligt og på den anden side gør at man lige skal være ekstra opmærksom på, hvad man bevæger sig ud i.

I den samlede energi så er der også power på, og man prøves af på sin styrke og evne til at stå fast og gå imod strømmen om nødvendigt. En energi der er god til at komme i dybden med opgaver, arbejde igennem, men også kan give lyst til at være sig selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *