Den 9. Maj 2013

524997_556556811028804_1906535638_nDen 9. Maj 2013

9 er en powerenergi, den er udfordrende, energifyldt, direkte i sin væremåde udadtil, men også reserveret og indadvendt. Den er god til at komme i bund med arbejdsopgaver der venter, eller få ryddet op. Den kan give lyst til at være alene, være sig selv for at lade op eller arbejde med at hente indre information, får styr på viden og erkendelse der kommer indefra.

I energien udadtil så har vi en følsom, svingende energi der gør at det er bedst at undgå ekstremer, der kan være meget glæde og indlevelse i den, en god indfølingsevne i forhold til andre. Den fokuserer på vores vej, vores ståsted, om vi føler vi er der i livet hvor vi skal være.

I energien indadtil så er energien også powerfuld, den kan gøre indadvendt og give lyst til at være sig selv, fordybe sig i de områder som fanger en, så den gør ikke en så opsøgende efter selvskab med andre. Den kan godt gøre en mere direkte i sin væremåde, man pakker ikke tingene så meget ind. I denne energi afprøves vi på vores evne til at stå fast, gå imod strømmen hvis nødvendigt for at skabe vores egne livsbetingelser.

I den samlede energi så har vi et engletal, som giver ekstra hjælp i disse powerfulde energier som godt kan føles krævende og udfordrende, så husk at bede dem om hjælp ved behov og træk ekstra på dem.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *