Tvillingens Tegn

Hjerte

Tvillingens tegn 20/5 – 2013 til og med 21/6 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter.

Tvillingens tegn er astrologisk et lufttegn, det vil sige at det har fokus på tankernes område, men samtidig er det også et spirituelt tegn og det gælder især det kommunikative område, evnen til at tænke klare tanker og kommunikere dem ud. Tvillingen er dobbelt yang, meget aktiv, udadvendt, urolig, mange bolde i luften, konstant i bevægelse. Fysisk er der fokus på armene, men også dem der er disponible for luftvejsallergi kan mærke den.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så går du ind i det stærke, bløde engletal som retter fokus på din vej og dit formål i dette liv. Dine evner som vejleder eller vejviser aktiveres endnu mere, så de nye områder som du er med til at åbne for vil du arbejde videre på nu. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, for ellers er det måske på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opadtil i energien, ekstra hjælp at hente, hvis man beder om det og ekstra beskyttelse ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Så prøver du at nå en masse så vil du mærke at du skal tage det roligt og tage et skridt ad gangen. Energien prioriterer at arbejde i nuet og hvis du prøver at komme væk derfra så vil du blive bremset, så undgå at fokusere på langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Arbejd dig gradvis fremad. Nyd nuets energi, vær til stede ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmest selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien er stærk og modig, men skal anvendes optimalt for at forandringerne bliver fremadrettede og gode ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra og give det ud til verden og andre mennesker. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere i, den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den kan have god jegstyrke, det kan dog være vigtigt lige at sørge for at finde noget ro ind imellem ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, er der særligt fokus på kommunikation og udtryk, som der lægges et ekstra tryk på. Forstærket kommunikation. Det kan være andre former for kommunikation end ord. Det er vigtigt at være opmærksom på at holde en god og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk ♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at gøre op med nogle af de relationer du har i dit liv. Find tilliden til at når noget slippes, skaber det samtidig plads for noget nyt. Og hav tillid til den overordnede styring og kraft, find den røde tråd og overgiv dig til dit liv og det guddommelige ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så åbner energien sig endnu mere, den bliver grænseløs og bremseløs alt kan lade sig gøre, hvis man ellers kan finde ud af at tage sin kaptajns-kasket på og styre energien mod gode mål. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, udfordret til at stå alene og finde dine ben. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så går du ind i en vital, stærk, handlekraftig, dynamisk solenergi. Den er positiv og optimistisk, men også perfektionistisk, det vil sige at den går efter det optimale i alt hvad den rører ved og nødigt går på kompromis. Den kan gøre en mere direkte af natur, man viser hvem man er og hvad man står for og så må andre acceptere det eller ej. Den kan godt være social og der er god jegstyrke i den. Den trives bedst med ros, hvorimod kritik får den op på barrikaderne.

♥♥♥ 111 ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *