Den 28. Maj 2013

553028_540409012643584_1425906966_nDen 28. Maj 2013

28 er en meget åben, grænseløs energi der samtidig har stor fokus på andre mennesker og dermed nogle gange også overser og glemmer sig selv. Der er ikke så meget grænsefornemmelse i energien, det er noget som skal læres, så man kan godt få nogle knubs indimellem, når man glemmer at tage vare på sig selv. Der er mange muligheder i energien.

I energien udadtil så er der fokus på detaljer, at gå i dybden, derfor tages der også små skridt og man bevæger sig fremad gradvist. Energien arbejder rigtig godt i nuet og den handler meget om at bygge energi op, så sørg for at bygge noget godt op.

I energien indadtil så har vi et stærkt engletal som retter fokus på ens opgaver, ens evner som vejleder i forhold til andre eller vejviser i forhold til at åbne for nye områder og muligheder, nye ideer. Der er ekstra hjælp at hente i energien, så træk på den.

I den samlede energi så er der fokus på at være aktiv, i bevægelse og desuden handler det også meget om kommunikation, ord og udtryk.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *