Den 29. Maj 2013

539716_485770844815576_283068296_nDen 29. Juni 2013

29 er på en gang blød og følsom og direkte og handlekraftig, derfor er det også et balancetal som skal lære at mestre meget feminine og meget maskuline energier. Og energien har meget sit fokus på andre, men kan både være udadrettet, handlende og indad rettet for at hente indre information og erkendelse.

I energien udadtil så er der fokus på forandring og nye veje, nye impulser og ideer kan komme op, lysten til at prøve nyt, men også en god energi at tage nye skridt i en anden retning. Energien vil ændre på tingene og derfor er det vigtigt at bruge den optimalt, gå efter de gode forandringer.

I energien indadtil så er der fokus på at gå i dybden, i detaljer, energien bygger op og er meget koncentreret i nuet, om at være tilstede og nyde det enkle liv og desuden øge sine erfaringer, dygtiggøre sig indenfor det som man i forvejen arbejder med, så man får mere fodfæste.

I den samlede energi så har vi en åben, søgende og følsom energi, den møder verden med et åbent sind, men trives bedst med at skabe og være i kærlige omgivelser og gør sit for at det vil være sådan

♥♥♥
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *