Den 30. Maj 2013

154148_470946472964680_230244862_nDen 30. Maj 2013

30 er en meget målrettet og til tider hurtig energi, den har et godt overblik, har sans for detaljer og er god til at skabe struktur og system i tingene. Den er god til at forene ydre viden med indre visdom. Trofasthed og loyalitet og beskyttelse af det nære og ens nærmeste er den også god til.

I energien udadtil så er der god aktivitet og bevægelse, der kan være mange bolde i luften og så er der især fokus på kommunikation, ord og udtryk, det kan være både direkte og på skrift. Hvis der skal udtrykkes meninger, ideer og kommunikationen skal målrettes bestemte områder så er den også god. Dog skal man selv huske at tage en pause, hvis der sker for meget.

I energien indadtil så kan der være fokus på nye ideer, der kan komme impulser og inspiration der fortæller om nye muligheder og nye veje, lysten til forandring og frihed, luft under vingerne og at være sin egen herre kan være mere fremtrædende. En god energi at have fokus på nyt i.

I den samlede energi så har vi en powerenergi, selvstændig, stærk og udfordrende, direkte af natur. Den lærer os at stå selv og stole på vores styrke.

♥♥♥
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *