Den 5. Juni 2013

947137_527858153940178_1561431316_nDen 5. Juni 2013

5 er en aktiv energi, den er konstant i bevægelse, den kan give mange bolde i luften, der sker hele tiden noget. Den har stor fokus på ord, det er en kommunikationsord som mestrer at sætte ord på tanker, følelser ideer, hvis den er i balance. Den kan godt give uro og forvirring, hvis man glemmer at koble fra.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi uden bremser, den er fuld af muligheder, men kræver at man kan gå efter det optimale og sige til og fra i forhold til det man møder, tage vare på sig selv. Energien kan også godt gøre ekstra sensitiv og dermed give behov for ekstra beskyttelse.

I energien indadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og udtryk, derfor er det også vigtigt at have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre ekstra sensitiv overfor andres energi og for stemninger, så der kan være behov for beskyttelse og at rense sin energi.

I den samlede energi så har vi en aktiv kommunikations energi, så stærke kommunikationsenergier idag, men også følsomme og sensitive.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *