Den 6. Juni 2013

550438_286826034745965_949042388_nDen 6. Juni 2013

6 er en givende energi, elsker at hjælpe og drage omsorg for andre og også et af de stærkeste healingstal vi har overhovedet. Den har meget fokus på andre, og glemmer nogle gange at man også har behov for at få noget igen. Den er også stærk på sansernes område, det kan være farver, kunst, skønhed, musik, mad etc alt efter hvem man er.

I energien udadtil så har vi en udfordrende energi, det kan føles som op ad bakke eller også at vi har travlt og derfor arbejder igennem. Der skal ydes for at kunne nydes. Energien tester os på vore styrke og vores evne til at stå fast, også i modvind og når vi går imod strømmen.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle følelses og tankemønstre som er oppe og vende eller området for relationer. Er der noget der er låst fast vil det blive opløst eller frigjort. Gammelt skal slippes for at gøre plads til nyt, så det er vigtigt med tillid, at overgive sig til en højere styring også selvom man ikke kender fremtiden.

I den samlede energi så handler det også om at give slip, så der kan godt være lidt af hvert som der skal arbejdes ekstra med og gives slip på, både udadtil og indadtil. Lyt til din intuition, find tilliden til det højeste gode og tag vare på dig selv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *