Den 7. Juni 2013

556749_291474850947750_94999491_nDen 7. Juni 2013

7 er en åben, følsom og intuitiv energi, den har en god kontakt opadtil, til den spirituelle verden og den søger dybde og mening i livet og der skal helst være helhed og sammenhæng i måden den lever på og handler på. 7 vil næsten altid gøre sit til at skabe en mere kærlig verden.

I energien udadtil så  har vi en stærk og vital solenergi, den er handlekraftig, dynamisk, men også positiv og optimistisk og går altid efter det optimale i alt hvad den rører ved. Samtidig så er den direkte af natur, den pakker ikke ord så meget ind, er lige ud af posen.

I energien indadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi uden bremser, den er fuld af muligheder, men kan mangle sans for grænser, evnen til at sige til og fra og tage vare på sig selv. Energien kan gøre ekstra sensitiv, give en følelse af sårbarhed, så derfor er det godt at bede om ekstra beskyttelse.

I den samlede energi så er der power på, vi bliver udfordret i vores evne til at så fast, til at stå selv, også i modvind eller når vi går alene, det nytter ikke at kæmpe, det er bedre at rumme og være i energien.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *