Den 8. Juni 2013

262249_420452534680741_1432211422_nDen 8. Juni 2013

8 er meget åben, grænseløs energi uden bremser, den er fuld af muligheder, men også svær at rumme fordi at den er uden stopklodser. Den spreder sig gerne i alle retninger, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på at mærke grænser, sige til og fra. Den kan også gøre ekstra sensitiv, så det er vigtigt at tage vare på sig selv og bede om ekstra beskyttelse ved behov.

I energien udadtil så har vi en følsom svingende energi, der kan være meget glæde i den, men den kræver at man holder balancen og undgår ekstremer. Den har en utrolig stærk indfølings og indlevelsesevne og retter fokus på om vi er på vores vej og har fundet vores ståsted, der hvor vi hviler i os selv.

I energien indadtil så har vi en stærk, powerfuld og udfordrende energi, den tester os på vores evne til at stå fast, den kan vende os indad så vi søger information i vores indre og kan give ekstra meget behov for at være alene, prioritere os selv og vores eget, tillade os selv at være lidt af en huleboer. For andre kan den betyde at der skal arbejdes ekstra igennem, ydes før der kan nydes.

I den samlede energi så har vi et stærkt engletal, det betyder at der er ekstra hjælp at hente for dem som husker at bede om den, der kan være god kontakt opadtil. Der kan også være fokus på vores opgaver som vejledere eller vejvisere for andre.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *