Den 9. Juni 2013

311262_448162155243112_1786067961_nDen 9. Juni 2013

9 er en stærk og powerfuld, udfordrende energi, den tester os på vores styrke, på vores evne til at stå fast eller  gå imod strømmen for at følge os selv, også selvom det betyder at vi er alene for en stund. Energien kan netop give lyst til at vende sig indad, men kan også være en arbejdsenergi, hvor man får rigtig meget fra hånden.

I energien udadtil så har vi en målrettet energi, den har et godt overblik, er god til at strukturere og lave systemer og så er den stærk omkring detaljer. Den forener på et dybere plan visdom og viden. Den er loyal og trofast i sin grundnatur, giver ofte god beskyttelse på vejen.

I energien indadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den kan gøre os direkte af natur, men også positive og optimistiske. Energien er samtidig perfektionistisk, den går efter det optimale i alt hvad den rører ved, så orden er en god ting. Der er meget vitalitet og dynamik i energien.

I den samlede energi så er der fokus på forandring og skift, der kan komme nye ideer og impulser, nye veje åbner sig og lysten til luft under vingerne og mærke friheden rører på sig. Gå efter det optimale, brug styrken.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *