10. Juni 2013

527135_409713815754613_75953890_nDen 10. Juni 2013

10 er en meget hurtig energi, den kan skaber meget glæde, hvis man er i stand til at få den i flow, men den kan også give op og nedture, løbe af med en og få en til at føle at man er i en rutsjebane. Dette gælder især hvis man har glemt at tage styringen og lede energien ind i en opadgående spiral.

I energien udadtil så er der fokus på forandring og skift, nye veje kan vise sig og nye muligheder. Energien er kreativ, fuld af ideer, impulser og inspiration, men kræver også modet til at gå efter de optimale forandringer, for at undgå de mindre optimale, så ens fokus og handlinger er vigtige der.

I energien indadtil så har vi et stærkt, blødt engletal som retter fokus på vores vej og vores opgaver. Den giver ekstra hjælp, ekstra beskyttelse og ekstra kontakt til vores engle, så brug energien bevidst og husk at bede om den hjælp som der er behov for og tillad dem at skabe de optimale betingelser for dig. Der er fokus på evner som vejleder og vejviser, hvis man har særlige opgaver indenfor dette.

I den samlede energi så har vi en givende og hjælpsom energi, den har gode og stærke healingsenergier i sig og er samtidig stærk på sansernes område, nydelse, sans for farver, musik, dufte etc

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *