Den 11. Juni 2013

402898_491818457544148_537898893_nDen 11. Juni 2013

11 er et engletal med meget stærke energier, det er på en gang blødt og powerfuldt. Det giver ekstra hjælp, ekstra beskyttelse og ekstra kontakt til engle, hvis man er åben for det og tør bede om dette. Tallet har særligt fokus på de mennesker som går foran, der er særlige opgaver forbundet med det som har at gøre med vejledning i forhold til andre mennesker eller også dem der er vejvisere og er med til at åbne for nye områder og energier.

I energien udadtil så har vi en aktiv energi, den kan give rigtig mange bolde i luften, masser af bevægelse og især fokus på områder omkring kommunikation, ord og udtryk. Den har god jegstyrke i sig, men tør også være utraditionel, gå sine egne veje. Hvis man føler uro og forvirring er det tegn på at der sker for meget og så skal man selv sørge for at koble fra.

I energien indadtil så er energien til gengæld langsom, den flytter sig kun gradvist, et skridt ad gangen, det skyldes at dens fokus er i nuet, på at bygge energi op og det skal have sin tid. Den er både meget fokuseret på detaljer, at komme i dybden, men er samtidig også god til at være tilstede, være i nuet og nyde de enkle øjeblikke, nyde det enkle liv.

I den samlede energi så har vi en åben, grænseløs energi, fuld af muligheder, men også meget modsatrettet, aktiv udadtil med tempo, langsom og grundig indadtil. Energien kan godt give ekstra sensitivitet og dermed også behov for ekstra hjælp og beskyttelse, ekstra opmærksomhed omkring egne og andres grænser, som dagen heldigvis også har mulighed for.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *