Den 12. Juni 2013

205924_410448675681127_880560297_nDen 12. Juni 2013

12 er en energi der retter fokus på detaljer, på at komme i dybden, da dens fokus er i nuet, på at bygge noget op. Derfor handler det selvfølgelig om at bygge noget godt op. Den bevæger sig kun gradvist fremad, lidt efter lidt, et skridt ad gangen og har man fpr travlt vil den bremse.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk og den er meget powerfuld. Har man sit fokus på optimal og positiv kommunikation, så er det dette som vil forstærkes. Energien kan gøre ekstra sensitiv for andre menneskers energier og stemninger, så der kan være behov for beskyttelse og at huske at rense sin energi.

I energien indadtil så er der fokus på fornyelse, nye ideer og impulser trænger sig på, nye inspiration som skal afprøves, nye veje og muligheder skal overvejes. Hvilken forandring har man behov for, på hvilke områder skal man turde være modigere og være mere fremadrettet. Så det er vigtigt at se på hvor man ønsker at bevæge sig hen, da energien følger ens fokus.

I den samlede energi så er der trods fokus på detaljer og dybde, en del bevægelse i energien, den kan godt gå noget op og ned, det er vigtigt at tage styringen så man får lavet et vist flow og går bevidst efter de områder hvor der er mest glæde at hente.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *