Den 13. Juni 2013

525974_498194416865044_2135140720_nDen 13. Juni 2013

13 er en omskiftelig energi, en forandringsenergi, den er fuld af ideer, kreative påhit, impulser og inspiration, den kan være rastløs, hvis der er for meget stilstand, så skal der laves om på noget. Den er frihedselskende og sin egen. Da den gerne vil lave om på noget, så er det vigtigt at være opmærksom på, hvad der er behov for at ændre på, så man er sikker på at energien gør noget ved dette, i stedet for at ændre på andre områder.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på noget gammelt, det vil sige oprydning i forhold til drømme og ønsker og den vej man går. Dette sker for at skabe plads til noget nyt, så det er vigtigt at være i denne proces med tillid og overgive sig til en højere form for styring, der sørger for ens højeste potentiale realiseres.

I energien indadtil så har vi en aktiv kommunikationsenergi, den retter fokus på ord og udtryk, at udtrykke følelser, ideer og tanker, hvordan man har det og hvad der foregår i en. Samtidig så er den aktiv, konstant i bevægelse og kan give rigtig mange bolde i luften, ikke meget tid til ro, så det skal man selv sørge for at få og bevidst koble fra.

I den samlede energi så sættes tempoet dog noget ned, der er fokus på at komme i dybden i detaljer, være tilstede i nuet for at bygge energi op og tage et skridt ad gangen. Så mange forskellig rettede energier inde over.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *